Προϊόν

Neocate, η μόνη φόρμουλα αμινοξέων με έμπνευση από το μητρικό γάλα και 30 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση της αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα.

Το Neocate είναι θρεπτικά πλήρης υποαλλεργική φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά τα οποία είναι απαραίτητα για την βέλτιστη ανάπτυξη των βρεφών έως 1 έτους με αλλεργία στο γάλα αγελάδος ή πολυτροφική αλλεργία.

Το Neocate μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μητρικό θηλασμό ή/και με άλλα τρόφιμα κατά ή μετά τον απογαλακτισμό. Το Neocate LCP είναι κατάλληλο ως αποκλειστική διατροφή για βρέφη έως 1 έτους.

Τα βρέφη τα οποία καταναλώνουν Neocate, σύμφωνα με μελέτες, έχουν γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση συμπτωμάτων:

  • Μέσα σε 3 μέρες: σημαντική βελτίωση εκζέματος και άλλων συμπτωμάτων
  • Μέσα σε 14 μέρες: πλήρης επίλυση συμπτωμάτων και αύξηση βάρους

Το 10% των βρεφών με αλλεργία στο γάλα αγελάδος και το 40% των βρεφών με πολύπλοκη τροφική αλλεργία δεν ανταποκρίνονται σε γάλα εκτενούς υδρόλυσης. Το Neocate μπορεί να επιλύσει συμπτώματα τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με γάλα εκτενούς υδρόλυσης.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, εφόσον τα συμπτώματα δεν υποχωρήσουν μέσα σε 2-4 εβδομάδες μετά την χορήγηση γάλατος εκτενούς υδρόλυσης , ενδείκνυται η χορήγηση στοιχειακής φόρμουλας.

Το Neocate είναι η μόνη στοιχειακή φόρμουλα που:

  • Περιέχει νουκλεοτίδια
  • Περιέχει LCPs σύμφωνα με τις συστάσεις του EFSA για την οπτική ανάπτυξη των βρεφών σε αναλογία 1:1
  • Αποτελλεί τμήμα μίας σειράς στοιχειακών προϊόντων προσαρμοσμένων ανά ηλικία
  • Στηρίζεται από πάνω από 80 μελέτες παγκοσμίως.