Μπισκότα (Βασική συνταγή)

biskota

 

Συστατικά

50g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

50g σκληρή μαργαρίνη

50g ζάχαρη

175g αλεύρι Loprofin

2-3 κουτ. Του γλυκού κρύο νερό

 

Διαδικασία

Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε το αλεύρι Loprofin και τόσο νερό μέχρι να «δέσει» η ζύμη.

Ανοίγουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια σε πάχος περίπου ½ εκατοστού και κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.

Τοποθετούμε τα μπισκότα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 150οC για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.