Αρχική


Θεραπευτικές κατηγορίες

Στο πλαίσιο της ιατρικής διατροφής οι κύριες θεραπευτικές μας κατηγορίες αφορούν την παιδιατρική φροντίδα & τη φροντίδα των ενηλίκων και ηλικιωμένων σε ένα εύρος ιατρικών καταστάσεων, όπως αλλεργία στο γάλα, μεταβολικά νοσήματα, καρκίνος, ήπια νόσος Alzheimer κ.α. Δείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τις θεραπευτικές μας κατηγορίες & τον ρόλο της ιατρικής διατροφής.

oncology small photo
oncology small photo
Προϊόντα

Η Nutricia Advanced Medical Nutrition έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Διατροφής για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς για να αντεπεξέλθει στις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες των ασθενών όλων των ηλικιών. Δείτε εδώ όλη τη γκάμα των προϊόντων, Fortimel brand, Neocate brand, Souvenaid κ.α. Τα προϊόντα της Nutricia χορηγούνται υπό ιατρική επίβλεψη.

Nutricia at Home
για τους ασθενείς και τους ιατρούς

Η Nutricia μέσα από επιλεγμένες υπηρεσίες και πάντα σε συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ασθενών & ιατρών. Ενημερωθείτε για τη γραμμή φροντίδας, τις διαδικασίες αποζημίωσης, την κατ’οίκον παράδοση προϊόντων και άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η Nutricia at Home!

oncology small photo
Nutricia Congresses
για τους ιατρούς

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις για την Ιατρική Διατροφή στις θεραπευτικές κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν, δείτε σχετικές παρουσιάσεις & videos, κάντε εγγραφή και άλλα πολλά με ένα κλικ στο www.danonenutriciacampus.org!

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Περιηγηθείτε στο κεντρικό site της Nutricia για να μάθετε περισσότερα σχετικά με: την αλλεργία στο γάλα αγελάδας www.neocate.com, το Souvenaid στην ήπια νόσο Alzheimer www.souvenaid.com, οδηγίες χρήσης των αντλιών & σωλήνων σίτισης www.nutriciaflocare.com, το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης www.nutriciaresearch.com, τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για την ιατρική διατροφή www.nutriciacongresses.com

oncology small photo