Έρευνα & Ανάπτυξη

R&D center in Utrecht

Η Nutricia Research είναι το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Nutricia που είναι αφιερωμένο στην έρευνα & καινοτομία για την ιατρική διατροφή. Η έρευνα αποτελεί το επίκεντρο της ανάπτυξης της ιατρικής διατροφής της Nutricia. Οι καινοτομίες μας βασίζονται στις τελευταίες προόδους που σημειώθηκαν στην ιατρική διατροφή και τις νέες θεραπευτικές μεθόδους. Αρχίζουμε από τις γνώσεις μας για τα θρεπτικά συστατικά και τον ρόλο τους στη βέλτιστη υγεία και βασιζόμαστε σε αυτές τις γνώσεις για να προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Η Nutricia Research εκπροσωπείται παγκοσμίως από επιστήμονες, τεχνολόγους τροφίμων και άλλες ειδικότητες. Με 35 εθνικότητες και παγκόσμια παρουσία σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική,  Ασία και Λατινική Αμερική, το πεδίο εφαρμογής μας, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, στοχεύει στις εξειδικευμένες λύσεις για τις ειδικές διατροφικές ανάγκες των ασθενών και καταναλωτών μας σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων. Η αλλεργία στις πρωτενες του γάλακτος αγελάδος, τα μεταβολικά νοσήματα, η υπολειπόμενη ανάπτυξη, η ογκολογία, η ευπάθεια, η Νόσος Alzheimer είναι μερικές από τις θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες η Nutricia έχει αναπτύξει προϊόντα με εξειδικευμένες συνθέσεις.

Η Nutricia Research διαθέτει, επίσης, παγκόσμιο δίκτυο επιστημονικών συνεργατών στο οποίο περιλαμβάνονται ινστιτούτα έρευνας, πανεπιστήμια και νοσοκομειακά ιδρύματα.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η καινοτομία της Nutricia έγκειται στην ποιότητα και τη δυναμική αυτών των συνεργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης επισκεφθείτε το Nutricia Research