Υπηρεσία Nutricia at Home για τον ιατρό & τον ασθενή

atHome-2-light-purple

Η υπηρεσία Nutricia@Home είναι ειδικά σχεδιασμένη  για να παρέχει ολοκληρωμένη και ευέλικτη υποστήριξη & φροντίδα σε ασθενείς στο σπίτι και σε επαγγελματίες υγείας  σε όλη τη χώρα και περιλαμβάνει: 

Γραμμή φροντίδας

  • Προϊοντική ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας,  τη σύνθεση τους και τη χρήση τους, καθώς και διαιτολογική υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό της Nutricia Advanced Medical Nutrition.
  • Είναι  διαθέσιμη μέσω  δωρεάν αριθμού  800 11 68600 από σταθερά ή 210-6248547 από κινητά, Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ.
  • Εναλλακτικά η επικοινωνία μαζί μας μπορεί να γίνει και με e-mail: MedicalNutrition@Nutricia.com

Υπηρεσία επικοινωνίας & πληροφόρησης

24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Υποστήριξη διαδικασιών αποζημίωσης

Η υπηρεσία Nutricia@Home προσφέρει οδηγίες για τις διαδικασίες συνταγογράφησης και αποζημίωσης των Διαιτητικών Τροφίμων για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς τόσο σε ιατρούς και ασθενείς όσο και σε φαρμακεία που θέλουν να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία του κλειδάριθμου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντλίες σίτισης

  • Οι αντλίες σίτισης παρέχονται στους ασθενείς με χρησιδανεισμό
  • Οι ασθενείς ή οι περιθάλποντες τους εκπαιδεύονται από τους ειδικούς της Nutricia για την σωστή χρήση της αντλίας προτού καν φύγουν από το νοσοκομείο έτσι ώστε να εξοικειωθούν με την αντλία σίτισης όσο ακόμη νοσηλεύονται
  • Οι αντλίες σίτισης αντικαθίστανται και επισκευάζονται δωρεάν από τη Nutricia

Κατ’οίκον παράδοση

Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν στο σπίτι σας, δωρεάν στην περιοχή της Αττικής ή με ελάχιστη επιβάρυνση εκτός Αττικής.

 

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που κοινοποιούνται από τους ασθενείς ή τους φροντιστές κατά την επικοινωνία με το ειδικευμένο προσωπικό στη Γραμμή Φροντίδας της Nutricia παραμένουν απόρρητα.