
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!
Τώρα που μπαίνει η άνοιξη, ήρθε η ώρα να βάλετε καινούριες συνταγές και περισσότερα λαχανικά στην καθημερινότητά σας!
Υλικά (για 6 μερίδες)
- 450g Αλεύρι Loprofin
- 40g βούτυρο
- 40g μαργαρίνη
- Κρύο νερό
Για τη γέμιση:
- 40g πράσο
- 20g πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 40g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 30g υποκατάστατο τυρού χαμηλό σε πρωτεΐνη*
- 100ml Υποκατάστατο Γάλακτος Loprofin
- 2 κουτ. γλυκού Υποκατάστατο Αυγού Loprofin
* Ακολουθώντας τις συστάσεις του ιατρού ή του διαιτολόγου σας.
Θερμοκρασία Φούρνου: 200oC
Σκεύη Μαγειρικής: Φόρμα για τάρτα πάχους περίπου 20cm.
Εκτέλεση
- Ετοιμάστε τη ζύμη: Σε ένα μπολ ανακατέψτε το Αλεύρι Loprofin, με το βούτυρο και τη μαργαρίνη (κομμένα σε μικρά κομμάτια). Ζυμώστε μέχρι να πάρει υφή, μεγάλων θρυμάτων.
- Προσθέστε αρκετό νερό ανακατεύοντας, μέχρι η ζύμη να είναι μαλακή, χωρίς να κολλάει.
- Πλάστε τη ζύμη σε αντικολλητικό χαρτί για μερικά λεπτά, και στη συνέχεια, απλώστε στο σκεύος για τάρτες.
- Για τη γέμιση: Ανακατέψτε τα Yποκατάστατα Γάλακτος και Αυγού Loprofin, προσθέτωντας το τριμμένο υποκατάστατο τυριού.
- Στο σκεύος με τη ζύμη προσθέστε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και καλύψτε με το
παραπάνω μίγμα. - Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.
Κατεβάστε τη συνταγή σε μορφή PDF.
ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΤΗΣ NUTRICIA ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΔΟΓΕΝΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΑΜΗΛΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.