Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Εισαγωγή

Στην Danone γνωρίζουμε ότι σας ενδιαφέρει το πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα και αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της προστασίας του απορρήτου σας.

Αυτή η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς η Danone αλλά και όλες οι θυγατρικές της («Danone») συλλέγουν και διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα. Περιέχει πληροφορίες για το είδος δεδομένων που συλλέγουμε, πώς τα χρησιμοποιούμε, γιατί τα χρειαζόμαστε και πώς αυτό είναι προς όφελός σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com αν έχετε ερωτήματα ή σχόλια, ή αν έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα δεδομένα.

Τελευταία ανανέωση αυτής της δήλωσης για προστασία προσωπικών δεδομένων έγινε στις 8 Μαίου 2018.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στην Danone δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το δικαίωμά σας για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να προστατεύουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε και να διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα υπεύθυνα και με απόλυτη διαφάνεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας εμπιστεύεστε και γι’αυτό έχουμε δεσμευτεί να ακολουθούμε συγκεκριμένες βασικές αρχές. Δεν έχετε καμία απολύτως υποχρέωση να μας δώσετε προσωπικά δεδομένα που μπορεί να σας ζητήσουμε. Όμως, αν επιλέξετε να μην τα δώσετε μπορεί κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες μας να μην είναι διαθέσιμα για εσάς. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο για τους σκοπούς που εξηγούνται στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή για ειδικούς σκοπούς μετά από δική σας συγκατάθεση. Στόχος μας είναι να συλλέξουμε, να επεξεργαστούμε και να χρησιμοποιήσουμε όσο πιο λίγα προσωπικά δεδομένα γίνεται. Όταν συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στόχος μας είναι να τα κρατήσουμε όσο πιο ακριβή και ανανεωμένα γίνεται. Αν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε δεν χρειάζονται πλέον για κανέναν λόγο δεν είμαστε νομικά υπόχρεοι να τα κρατήσουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα διαγράψουμε, να τα καταστρέψουμε ή προσωρινά να τα ‘απο-ταυτοποιήσουμε’.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν, δεν θα πωληθούν, δεν θα ενοικιαστούν ούτε θα αποκαλυφθούν παρά μόνο όπως ορίζει αυτή η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε ποικίλλουν ανάλογα με το σκοπό για το οποίο τα συλλέγουμε και το προϊόν ή υπηρεσία που σας παρέχουμε.

Γενικά, είναι πιθανόν να συλλέξουμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα απευθείας από εσάς:

 1. Δεδομένα επικοινωνίας, όπως το όνομά σας, η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας, η διεύθυνση της οικίας σας και οι αριθμοί τηλεφώνων σας.
 2. Η επικοινωνία που έχετε μαζί μας, όπως οι συνομιλίες μας μέσω chat, γραμμής επικοινωνίας ή/και γραμμής υποστήριξης πελατών
 3. Δημογραφικά στοιχεία, όπως η ηλικία σας, το φύλο σας και οι γενικές προτιμήσεις σας. Οι γενικές προτιμήσεις μπορεί να περικλείουν τις προτιμήσεις σας για κάποια προιόντα που προσφέρουμε και το ενδιαφέρον σας για αυτά τα προιόντα.
 4. Το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, όπως για παράδειγμα οι σελίδες που επισκεφτήκατε, η ημερομηνία επίσκεψης, η τοποθεσία σας όταν τις επισκεφτήκατε και η διεύθυνση IP
 5. Πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας
 6. Πληροφορίες για άλλα άτομα, π.χ. προσωπικά δεδομένα μελών της οικογένειάς σας όταν δίνετε απευθείας σε εμάς αυτές τις πληροφορίες.

Είναι επίσης πιθανό να συλλέξουμε δεδομένα για εσάς έμμεσα όταν:

 1. κοινοποιείτε περιεχόμενο σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους ή εφαρμογές σχετικές με τα προιόντα μας ή όταν ανταποκρίνεστε σε δικό μας υλικό προώθησης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ή όταν
 2. διαβάζουμε ή συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για εσάς μέσω πληροφοριών που έχουν συλλέχθεί από άλλους ιστότοπους (για παράδειγμα, μπορεί να τοποθετήσουμε διαφήμιση σε ιστότοπο τρίτου και όταν κάνετε κλικ σε αυτήν τη διαφήμιση εμείς μπορεί να λάβουμε πληροφορίες για εσάς και για άλλους επισκέπτες έτσι ώστε να μετρήσουμε την απεύθυνση και επιτυχία της συγκεκριμένης διαφήμισης).

ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία και την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Συγκεκριμένα, μπορεί να συλλέξουμε, να κρατήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

 1. Για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας αν έχετε αγοράσει τα προιόντα μας, να σας παρέχουμε την κατάσταση της παραγγελίας σας, να απαντήσουμε σε ερωτήματα και να αξιολογήσουμε και να διαχειριστούμε τυχόν παράπονά σας,
 2. Για να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματα και τα αιτήματά σας,
 3. Για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προιόντα μας, τις υπηρεσίες μας, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα των ιστότοπών μας,
 4. Για να σας δώσουμε πληροφορίες και να διαχειριστούμε την εγγραφή ή συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας ή άλλες επικοινωνίες,
 5. Για να διαχειριστούμε τις καθημερινές επιχειρησιακές ανάγκες μας σχετικά με την συμμετοχή σας σε δικούς μας διαγωνισμούς, κληρώσεις, δραστηριότητες προώθησης ή αιτήματα.
 6. Για να εξακριβώσουμε την ταυτότητα ατόμων που επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά ή με άλλον τρόπο.
 7. Για εσωτερική εκπαίδευση και σκοπούς επίτευξης ποιότητας
 8. Για να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τα ενδιαφέροντα, τις επιθυμίες και τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας έτσι ώστε να βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας, τα τρέχοντα προιόντα και υπηρεσίες μας ή/και να ανπτύσσουμε νέα προιόντα και υπηρεσίες.
 9. Για να παρέχουμε εξατομικευμένα προιόντα και επικοινωνίες όπως επίσης και προτάσεις προιόντων στους πελάτες μας.

Μπορεί επίσης να χρειαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να είμαστε σε συμμόρφωση είτε με τις νομικές υποχρεώσεις μας είτε με τη σχέση συμβολαίου που έχουμε μαζί σας.

Όταν συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους προαναφερθέντες λόγους ή για άλλους σκοπούς, θα σας ενημερώσουμε πριν ή κατά τη διάρκεια της συλλογής των δεδομένων.

Θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπου είναι απαραίτητη.

Πάντα έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τις δραστηριότητες επεξεργασίας ακόμα και αν έχετε συναινέσει προηγουμένως.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα και μπορείτε να τα ασκήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Παρακάτω σας παραθέτουμε μια επισκόπηση των δικαιωμάτων σας καθώς και τι σημαίνει αυτό για εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή ανανέωσης των προσωπικών δεδομένων σας οποιαδήποτε στιγμή. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό και όποτε θελήσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετακινηθούν, να αντιγραφούν ή να μεταδοθούν ηλεκτρονικά. Όμως, αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο όταν:

Α) Η επεξεργασία έχει τη συγκατάθεσή σας,
Β) Η επεξεργασία γίνεται λόγω κάποιου συμβολαίου
Γ) Η επεξεργασία γίνεται αυτόματα

Εάν θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας:

 1. αν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, ή
 2. αν ανακαλέσετε την συγκατάθεση που είχατε προηγουμένως δώσει για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και εμείς δεν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να κατέχουμε τα δεδομένα σας, ή
 3. αν έχετε αντίρρηση στο να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου marketing (direct marketing), ή
 4. αν έχετε αντίρρηση στο να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους νόμιμους σκοπούς της Danone. (π.χ. για την βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη στους ιστότοπούς μας),
 5. αν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν επεξεργάζονται νόμιμα, ή
 6. αν τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να διαγραφούν γιατί είναι νομικά αναγκαίο.

Αν επιθυμείτε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι στην κατοχή μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com, και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας σύμφωνα με τις νομικές προϋποθέσεις.

Αν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε δεν χρειάζονται πλέον για κανέναν σκοπό και δεν είμαστε νομικά δεσμευμένοι να τα κρατήσουμε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα διαγράψουμε, να τα καταστρέψουμε ή προσωρινά να τα «απο-ταυτοποιήσουμε» μετά το πέρας των πέντε (5) ετών.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων:

 1. αν δεν θεωρείτε ότι τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε είναι ακριβή, ή
 2. αν τα προσωπικά δεδομένα δεν επεξεργάζονται νόμιμα, αλλά αντί να απαιτήσετε διαγραφή προτιμάτε να γίνει περιορισμός της επεξεργασίας, ή
 3. αν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που τα συλλέξαμε αλλά εσείς τα χρειάζεστε προκειμένου να αξιώσετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε νομικές απαιτήσεις, ή
 4. αν έχετε φέρει αντίρρηση ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και αναμένετε επαλήθευση για το αν τα συμφέροντά σας σχετικά με τις αντιρρήσεις σας υπερτερούν των νόμιμων λόγων για τους οποίους γίνεται η επεξεργασία τους.

Αν επιθυμείτε να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας σύμφωνα με τις νομικές προϋποθέσεις.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να φέρετε αντίρρηση ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία απευθείας σε μια εποπτική αρχή σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από λανθασμένη χρήση, παρεμβολή, απώλεια, μη εγκεκριμμένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη αυτών. Έχουμε εφαρμόσει έναν αριθμό μέτρων ασφαλείας για την προστασία τοων προσωπικών σας δεδομένων. Για παράδειγμα, εφαρμόζουμε ελέγχους πρόσβασης, χρησιμοποιούμε firewalls και ασφαλείς διακομιστές (servers) και κρυπτογραφούμε τα προσωπικά δεδομένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όταν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με συνδεόμενες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, διασφαλίζουμε ότι αυτό το κάνουμε μόνο με οργανισμούς που προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα και συμμορφώνονται με τους αντίστοιχους νόμους περί απορρήτου προσωπικών δεδομένων με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο που το κάνουμε εμείς.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν, πωληθούν, ενοικιαστούν ή αποκαλυφθούν παρά μόνο όταν αυτό είναι σύμφωνο με αυτήν τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όμως, μπορεί να χρειαστεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτό απαιτηθεί από το νόμο ή/και από κυβερνητικές αρχές.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα κοινοποιηθούν στους παρακάτω τρίτους για τους λόγους που παρατίθενται:

Κατηγορια τριτου: ΕΙδος δεδομΕνων: Σκοπος:
SLEED (Εταιρεία e-marketing & e-business) Δεδομένα στοιχείων επικοινωνίας (Όνομα, Επώνυμο, Email, Τηλέφωνο, Επάγγελμα, Αριθμός Πληρεξουσίου) Για να επικοινωνούμε μαζί σας ανά πάσα στιγμή για την παροχή διατροφικών συμβουλών ή και υποστηρικτικών υπηρεσιών, για την αποστολή ενημερωτικού ή και προωθητικού υλικού, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας , προς υποστήριξή σας, για την παραγγελία προϊόντων της εταιρείας μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ

Τα προσωπικα δεδομένα μπορεί να επεξεργαστούν και εκτός Ευρωπαικού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Όταν επεξεργάζονται εκτός ΕΟΧ, η  Danone θα διασφαλίσει ότι η επεξεργασία δεδομένων εκτός συνόρων θα προστατεύεται από κατάλληλες εγγυήσεις.

Οι εγγυήσεις που χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε την επεξεργασία δεδομένων εκτός συνόρων περιλαμβάνουν:

 1. Πρότυπες Συμβατικές Ρήτρες εγκεκριμένες από την Κομισιόν. Αυτές οι τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες παρέχουν σημαντικές εγγυήσεις οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις καταλληλότητας και ασφαλείας του Ευρωπαικού Κανονισμού για την Προστασία Γενικών Δεδομένων, ή
 2. πιστοποιήσεις που καταδεικνύουν ότι οι τρίτοι που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα εκτός ΕΟΧ το κάνουν με τρόπο σύμφωνο με τον Ευρωπαικό Κανονισμό για την Προστασία Γενικών Δεδομένων. Αυτές οι πιστοποιήσεις είναι εγκεκριμένες είτε από την Κομισιόν, μια αρμόδια εποπτική αρχή, είτε από ένα αρμόδιο εθνικό διαπιστευτικό Σώμα σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Προστασία Γενικών Δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα μεταφερθούν στις παρακάτω χώρες για τους λόγους που παρατίθενται:

Τοποθεσια δεδομενων: ΕΙδος δεδομΕνων: Σκοπος:
Ευρωπαϊκή Ένωση (Ολλανδία) Δεδομένα στοιχείων επικοινωνίας (Όνομα, Επώνυμο, Email, Τηλέφωνο, Επάγγελμα, Αριθμός Πληρεξουσίου) Για να επικοινωνούμε μαζί σας ανά πάσα στιγμή για την παροχή διατροφικών συμβουλών ή και υποστηρικτικών υπηρεσιών, για την αποστολή ενημερωτικού ή και προωθητικού υλικού ή και εν γένει υλικών, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας , προς εξυπηρέτησή σας, για την παραγγελία προϊόντων της εταιρείας μας.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΦΙΛ

Για κάποια προιόντα και υπηρεσίες μπορεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα μέσα. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι κάποιες αποφάσεις λαμβάνονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Μπορεί επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς ανάλυσης προφίλ έτσι ώστε να προβλέψουμε την συμπεριφορά σας μέσα στον ιστότοπό μας ή το ποιά προιόντα μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις μεθόδους, φυσικά θα σας ενημερώσουμε και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να φέρετε αντίρρηση για αυτές τις διαδικασίες εκ των προτέρων. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com, για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτές τις διαδικασίες επεξεργασίας.

COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Μπορεί επίσης να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα σας μέσω της χρήσης cookies και άλλων τεχνολογιών. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν επισκέπτεσθε τους ιστότοπούς μας ή ιστότοπους τρίτων, βλέπετε τις διαδικτυακές μας διαφημίσεις, ή χρησιμοποιείτε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας δικές μας ή τρίτων και μπορεί να περιλαμβάνονται οι ακόλουθες πληροφορίες:

 1. Πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας και το λειτουργικό σύστημα,
 2. Η διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιείτε,
 3. Δικές μας ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε,
 4. Σύνδεσμοι πάνω στους οποίους κάνατε κλικ καθώς αλληλεπιδρούσατε με τις υπηρεσίες μας.

Παρακαλούμε δείτε τη Δήλωση για χρήση cookies για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Ισχύει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 2016/679 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αν έχετε ερωτήματα, σχόλια ή παράπονα σχετικά με αυτήν τη Δήλωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση privacy.gr@danone.com.