Αρχείο

Προϊόν

Neocate, η μόνη φόρμουλα αμινοξέων με έμπνευση από το μητρικό γάλα και 30 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση της αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα.

Το Neocate είναι θρεπτικά πλήρης υποαλλεργική φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά τα οποία είναι απαραίτητα για την βέλτιστη ανάπτυξη των βρεφών έως 1 έτους με αλλεργία στο γάλα αγελάδος ή πολυτροφική αλλεργία.

Το Neocate μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μητρικό θηλασμό ή/και με άλλα τρόφιμα κατά ή μετά τον απογαλακτισμό. Το Neocate LCP είναι κατάλληλο ως αποκλειστική διατροφή για βρέφη έως 1 έτους.

Τα βρέφη τα οποία καταναλώνουν Neocate, σύμφωνα με μελέτες, έχουν γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση συμπτωμάτων:

 • Μέσα σε 3 μέρες: σημαντική βελτίωση εκζέματος και άλλων συμπτωμάτων
 • Μέσα σε 14 μέρες: πλήρης επίλυση συμπτωμάτων και αύξηση βάρους

Το 10% των βρεφών με αλλεργία στο γάλα αγελάδος και το 40% των βρεφών με πολύπλοκη τροφική αλλεργία δεν ανταποκρίνονται σε γάλα εκτενούς υδρόλυσης. Το Neocate μπορεί να επιλύσει συμπτώματα τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με γάλα εκτενούς υδρόλυσης.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, εφόσον τα συμπτώματα δεν υποχωρήσουν μέσα σε 2-4 εβδομάδες μετά την χορήγηση γάλατος εκτενούς υδρόλυσης , ενδείκνυται η χορήγηση στοιχειακής φόρμουλας.

Το Neocate είναι η μόνη στοιχειακή φόρμουλα που:

 • Περιέχει νουκλεοτίδια
 • Περιέχει LCPs σύμφωνα με τις συστάσεις του EFSA για την οπτική ανάπτυξη των βρεφών σε αναλογία 1:1
 • Αποτελλεί τμήμα μίας σειράς στοιχειακών προϊόντων προσαρμοσμένων ανά ηλικία
 • Στηρίζεται από πάνω από 80 μελέτες παγκοσμίως.

Σειρά στοιχειακών προϊόντων

Πρωτοπόροι στην στοιχειακή διατροφή, με μοναδική σειρά στοιχειακών προϊόντων θρεπτικά προσαρμοσμένη ανά ηλικία, για να καλύπτονται οι διατροφικές ανάγκες κάθε παιδιού.

Η σειρά Neocate προσφέρει:

 • Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για βρέφη και παιδιά με αλλεργία στο γάλα αγελάδος, πολυτροφική αλλεργία ή άλλες παθήσεις όπου ενδείκνυται η χορήγηση στοιχειακής φόρμουλας.
 • Ειδικά σχεδιασμένη ανά ηλικιακό στάδιο σειρά προϊόντων για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων θρεπτικών αναγκών των βρεφών καθώς μεγαλώνουν και περνούν στη νηπιακή ηλικία και στην παιδική ηλικία
 • Υποστήριξη τη στιγμή της διάγνωσης, κατά τα πρώτα στάδια της διαιτητικής διαχείρισης, στη βρεφική ηλικία, κατά τον απογαλακτισμό και τα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας.

Η σειρά αποτελλείται από 100% ελεύθερα αμινοξέα και παρασκευάζεται σε περιβάλλον ελεύθερο πρωτεΐνης γάλακτος.

Η σειρά Neocate αποτελείται από Διαιτητικά Τρόφιμα για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς και θα πρέπει να καταναλώνεται κατόπιν ιατρικής σύστασης.

 

Επιστήμη

Σειρά Neocate: πάνω από 80 μελέτες και 30 χρόνια εμπειρίας σε περισσότερες από 10 παθήσεις

Η σειρά Neocate υποστηρίζεται από τις περισσότερες μελέτες από οποιοδήποτε άλλη υποαλλεργική στοιχειακή φόρμουλα.

Επιστημονικές μελέτες με τα προϊόντα της σειράς Neocate έχουν παρουσιαστεί σε κορυφαία συνέδρια ή δημοσιευθεί σε εξειδικευμένα επιστημονικά περιοδικά.

 

expertcare science diagram

Υπηρεσίες

Ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών για ιατρούς και γονείς.

Το ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών υποστήριξης της σειράς Neocate, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Expertcare με επίκεντρο την υποστήριξη τόσο των ιατρών όσο και των γονιών.

Υπηρεσίες που προσφέρονται:

 • Επιστημονική υποστήριξη
 • Βιβλίο συνταγών
 • Γραμμή Φροντίδας χωρίς χρέωση
 • Οδηγίες αποζημίωσης μέσω κλειδαρίθμου