Υπηρεσίες

 

1470301021_faltering-growth-800x6001470300983_stroke-800x600

Η Nutricia έχει στο επίκεντρο τον ασθενή και πάντα σε συνεργασία με τους  Επαγγελματίες Υγείας έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή υποστήριξη του. Παρέχουμε  προϊόντα υψηλής ποιότητας  με επιστημονική τεκμηρίωση και  εξειδίκευση για κάθε ανάγκη. Παράλληλα με τα προϊόντα μας  προσφέρουμε  και μια σειρά από υπηρεσίες τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους Επαγγελματίες Υγείας.

Υπηρεσία Nutricia at Home για τον ιατρό & τον ασθενή

 

Η υπηρεσία Nutricia@Home είναι ειδικά σχεδιασμένη  για να παρέχει ολοκληρωμένη και ευέλικτη υποστήριξη & φροντίδα σε ασθενείς στο σπίτι και σε επαγγελματίες υγείας  σε όλη τη χώρα.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Nutricia@Home περιλαμβάνουν:

  • Γραμμή φροντίδας

♦Προϊοντική ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας,  τη σύνθεση τους και τη χρήση τους, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό της Nutricia Advanced Medical Nutrition.

♦Είναι  διαθέσιμη μέσω  δωρεάν αριθμού  800 11 68600 από σταθερά ή 210-6248547 από κινητά, Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ.

♦Εναλλακτικά η επικοινωνία μαζί μας μπορεί να γίνει και με e-mail: MedicalNutrition@Nutricia.com

  • Υπηρεσία επικοινωνίας & πληροφόρησης

24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα τηλεφωνική εξυπηρέτηση

  • Υποστήριξη διαδικασιών αποζημίωσης

Η υπηρεσία Nutricia@Home προσφέρει οδηγίες για τις διαδικασίες συνταγογράφησης και αποζημίωσης των Διαιτητικών Τροφίμων για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς τόσο σε ιατρούς και ασθενείς όσο και σε φαρμακεία που θέλουν να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία του κλειδάριθμου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Αντλίες σίτισης

♦ Οι αντλίες σίτισης παρέχονται στους ασθενείς με χρησιδανεισμό

♦ Οι ασθενείς ή οι περιθάλποντες τους εκπαιδεύονται από τους ειδικούς της Nutricia για την σωστή χρήση της αντλίας προτού καν φύγουν από το νοσοκομείο έτσι ώστε να εξοικειωθούν με την αντλία σίτισης όσο ακόμη νοσηλεύονται

♦ Οι αντλίες σίτισης αντικαθίστανται και επισκευάζονται δωρεάν από τη Nutricia

  • Κατ’οίκον παράδοση

Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν στο σπίτι σας, δωρεάν στην περιοχή της Αττικής ή με ελάχιστη επιβάρυνση εκτός Αττικής, σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

 

Υπηρεσία Nutricia Congresses για τον ιατρό: πρόσβαση στα πιο πρόσφατα συμπόσια

 

NC_logo

 

Η Nutricia βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας με ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις της επιστήμης όσον αφορά την Ιατρική Διατροφή και το ρόλο της στη θεραπευτική προσέγγιση των ασθενειών.

To Nutricia Congresses σας παρέχει τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για την Ιατρική Διατροφή σε πληθώρα θεραπευτικών κατηγοριών όπως ογκολογία, απώλεια μνήμης & ήπια νόσος Alzheimer, αλλεργία στο γάλα αγελάδας κ.α.με ένα κλικ!

  • Παρουσιάσεις δορυφορικών συμποσίων Nutricia στα πλαίσια διεθνών συνεδρίων – videos & slides!
  • Από εξειδικευμένους ομιλητές (Key Opinion Leaders)
  • Ανακοινώσεις επερχόμενων συνεδρίων
  • Δυνατότητα εγγραφής για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις για την Ιατρική Διατροφή στις θεραπευτικές κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν στο www.nutriciacongresses.com.

Υπηρεσία Nutricia Academy για τον ιατρό: επενδύοντας στην εκπαίδευση

 

academy

 

Η Nutricia σε συνεργασία με ιατρούς & επιστήμονες  εξειδικευμένους  σε συγκεκριμένους  τομείς π.χ. Ογκολογία παρέχει επιστημονικά σεμινάρια σε γιατρούς προάγοντας τη γνώση γύρω από την Ιατρική Διατροφή σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο Nutricia Academy παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που κοινοποιούνται από τους ασθενείς ή τους φροντιστές κατά την επικοινωνία με το ειδικευμένο προσωπικό στη Γραμμή Φροντίδας της Nutricia παραμένουν απόρρητα.