Μπισκότα (Βασική συνταγή)

Συστατικά

  • 50g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50g σκληρή μαργαρίνη
  • 50g ζάχαρη
  • 175g αλεύρι Loprofin
  • 2-3 κουτ. Του γλυκού κρύο νερό

Διαδικασία

  • Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι Loprofin και τόσο νερό μέχρι να «δέσει» η ζύμη.
  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια σε πάχος περίπου ½ εκατοστού και κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.
  • Τοποθετούμε τα μπισκότα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 150οC για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.