Συστατικά
- 50g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 50g σκληρή μαργαρίνη
- 50g ζάχαρη
- 175g αλεύρι Loprofin
- 2-3 κουτ. Του γλυκού κρύο νερό
Διαδικασία
- Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το αλεύρι Loprofin και τόσο νερό μέχρι να «δέσει» η ζύμη.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια σε πάχος περίπου ½ εκατοστού και κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.
- Τοποθετούμε τα μπισκότα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 150οC για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.