Συστατικά
50g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
50g σκληρή μαργαρίνη
50g ζάχαρη
175g αλεύρι Loprofin
2-3 κουτ. Του γλυκού κρύο νερό
Διαδικασία
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το αλεύρι Loprofin και τόσο νερό μέχρι να «δέσει» η ζύμη.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια σε πάχος περίπου ½ εκατοστού και κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.
Τοποθετούμε τα μπισκότα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 150οC για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.